Միսը լվանալ, թե՞ ոչ։ Այս հարցին տարբեր մասնագետներ, բժիշկներ տարբեր կարծիքներ են հայտնում։

 

 

Բայց վերջերս կատարած բազմաթիվ հետազոտոևթյունները ցույց են տվել, որ միսը պետք չէ լվանալ։ Բժիշկների կարծիքով միսը կարելի լվանալ, մաիյն  երբ այն սառած վիճակում գտնվում։

 

Գոլ ջրով կամաց ետ բերել և լվանալ։

 

 

Խորոված անելուց առաջ ընդհանրապես չի կարելի միսը լվանալ։

Պատճառն այն է, որ այն ածուխի վրա լիովին մանրազերծվում է։

 

Միսը լվանալով մանրէները աջ ու ձախ եք շպրտում։ 

 

 

Միայն կարող եք ջրի մեջ ուղղակի դնել միսը, եթե այն տապակելու եք։  Իսկ խաշելու ժամանակ նույնպես կարող եք չլվանալ։

loading...