Լոլիկը ձմռան համար պահպանելու մի քանի տարբերակ կա։

 

 

Օրինակ շատերը այն պահածոյացնում են, լեչո են օպատրաստում և այլն։

Բայց կարող եք պահպանել ձմռան համար ՝ սառեցնելով։

 

Կա 2 տարբերակ։ Առաջինը այն է, որ պետք է խորով եք նոր սառեցնեք։ 

 

 

Պարզապես գազօջախի վրա կամ ջեռոցում խորովեք լոլիկը, մաքրեք և դնելով այն սննդային ցելոֆանի մեջ պահեք սառնախցիկում։ 

 

Այն հիանալի կպահպանվի ձմռան համար։ Իսկ մյուս տարբերակը, որ սովորական լոլիկը 4 մասի բաժանեք և այդպես դրեք սննդային ցելոֆանի մեջ և կրկին պահեք սառնախցիկում։

 

 

Իսկապես այս 2 տարբերակներն էլ հիանալի են պահպանվում։ Այն շատ պարզ է և որակով։

loading...