Լոլիկը ձմռան համար պահպանելու մի քանի տարբերակ կա։
Օրինակ շատերը այն պահածոյացնում են, լեչո են օպատրաստում և այլն։
Բայց կարող եք պահպանել ձմռան համար ՝ սառեցնելով։
Կա 2 տարբերակ։ Առաջինը այն է, որ պետք է խորով եք նոր սառեցնեք։
Պարզապես գազօջախի վրա կամ ջեռոցում խորովեք լոլիկը, մաքրեք և դնելով այն սննդային ցելոֆանի մեջ պահեք սառնախցիկում։
Այն հիանալի կպահպանվի ձմռան համար։ Իսկ մյուս տարբերակը, որ սովորական լոլիկը 4 մասի բաժանեք և այդպես դրեք սննդային ցելոֆանի մեջ և կրկին պահեք սառնախցիկում։
Իսկապես այս 2 տարբերակներն էլ հիանալի են պահպանվում։ Այն շատ պարզ է և որակով։
loading...