Շատերն են գրել մեզ է հարցնելով, թե ինչպե՞ս չորացնել սմբուկը կամ սմբուկի կեղևը։

 

 

Նախ ասենք, որ սմբուկը կամ հիմնականում սմբուկի կեղևը չորացնում են հետագայում աղցանների մեջ օգտագործելու համար։

 

Այն նաև վիտամինների մեծ աղբյուր է։ Սմբուկը չորացնելու համար պետք է չթ եփել կամ ջեռոցում չորացնել։ 

 

 

Ուղղակի կեղևը հաստությամբ մաքրեք, անցկացրեք թեյի վրա և չորացրեք դրսում 2 օր, բայց արևից հեռու։ 

 

Իսկ սմբուկը չորացնելու համար ՝ նույն գործողությունն է հարկավոր անել, ոևղակի սմբուկը բաժանելով 4 մասի, ինչպես նկարում է պատկերված։

 

 

Եվ 2 օրվա տեղը այնքան թողնել, մինչև չորանա։ Դա կաղված է սմբուկի հաստությունից և չափից։

loading...