Շատերն են գրել մեզ է հարցնելով, թե ինչպե՞ս չորացնել սմբուկը կամ սմբուկի կեղևը։
Նախ ասենք, որ սմբուկը կամ հիմնականում սմբուկի կեղևը չորացնում են հետագայում աղցանների մեջ օգտագործելու համար։
Այն նաև վիտամինների մեծ աղբյուր է։ Սմբուկը չորացնելու համար պետք է չթ եփել կամ ջեռոցում չորացնել։
Ուղղակի կեղևը հաստությամբ մաքրեք, անցկացրեք թեյի վրա և չորացրեք դրսում 2 օր, բայց արևից հեռու։
Իսկ սմբուկը չորացնելու համար ՝ նույն գործողությունն է հարկավոր անել, ոևղակի սմբուկը բաժանելով 4 մասի, ինչպես նկարում է պատկերված։
Եվ 2 օրվա տեղը այնքան թողնել, մինչև չորանա։ Դա կաղված է սմբուկի հաստությունից և չափից։
loading...