Ինչպես գիտենք բրոկոլին համարվում շատ օգտակար բանջարեղեն։

 

 

Սակայն այն պետք է ճիշտ պատրաստել, որպեսզի օգտակար լինի և վիտամինները պահպանվի, բայց միևնույն ժամանակ լինի արտակարգ համեղ։

 

Մենք ձեզ հենց այդ բաղադրատոմսն ենք առաջարկում։

 

 

Այսպես պատրաստելով այն շատ օգտայկար կլինի ոսկորներին և իհարկե, կականցի օրգաններին։ 

 

Ջուր եռացրեք, աղ լցրեք մեջը, հենց եռա ջուրը բրոկոլին իր ցողունի և արմատների հետ միասին լցրեք եռացրած ջրի մեջ և փղեք այնտեղ մի 7 րոպե մնա, որպեսզի փափկի։ 

 

 

Հենց փափկի տապակեք ձվով և վայելեք այս համեղ ուտեստը։

 

 

Այսպես պատրաստեոլվ այն կպահպաբի իր վիտամինները և նաև կունենա արտակարգ համ։

loading...