Ինչպես գիտենք բրոկոլին համարվում շատ օգտակար բանջարեղեն։
Սակայն այն պետք է ճիշտ պատրաստել, որպեսզի օգտակար լինի և վիտամինները պահպանվի, բայց միևնույն ժամանակ լինի արտակարգ համեղ։
Մենք ձեզ հենց այդ բաղադրատոմսն ենք առաջարկում։
Այսպես պատրաստելով այն շատ օգտայկար կլինի ոսկորներին և իհարկե, կականցի օրգաններին։
Ջուր եռացրեք, աղ լցրեք մեջը, հենց եռա ջուրը բրոկոլին իր ցողունի և արմատների հետ միասին լցրեք եռացրած ջրի մեջ և փղեք այնտեղ մի 7 րոպե մնա, որպեսզի փափկի։
Հենց փափկի տապակեք ձվով և վայելեք այս համեղ ուտեստը։
Այսպես պատրաստեոլվ այն կպահպաբի իր վիտամինները և նաև կունենա արտակարգ համ։
loading...