Բաղադրամասեր
Խմորի համար ՝
Ջուր - 120 գ,
Բուսական յուղ - 70 գ,
Ալյուր - 230-240 գ,
Աղ - 0.5 թեյի գդալ,
Շաքարավազ - 0,5 թեյի գդալ,
Միջուկի համար ՝
Կաղամբ - 500 գ,
Գազար - 1 հատ (փոքր),
Սոխ - 1 հատ (փոքր),
Տոմատի մածուկ - 1 ճաշի գդալ,
Աղ, սև պղպեղ `ըստ ճաշակի,
Դափնու տերև - 1 հատ,
Վրան քսելու համար ՝
1 հատ դեղնուց + 1 թեյի գդալ կաթ
Պատրաստման եղանակը
loading...