Ես շատ եմ օգտվում այս միջոցից, հատկապես այս շրջանում, երբ սեզոնային հիվանդությունների վարակվածությունը բարձր է։

 

Բաղադրամասեր

 

2 հատ հասած բանան,

2 ճ,գ մեղր,

400 մլ ջուր

Պատրաստման եղանակը

 

Կաթսայի մեջ լցնում ենք ջուր և դնում ենք կրակի վրա, սպասում ենք մինչև եռալը։

Այս ընթացքում լավ պետք է լվանալ բանանը, կեղևահանել և ճզմել, պետք է ստացվի խյուսի նման զանգված։

Ջուրը եռալուց հետո անջատում ենք կրակը և դանդաղ ջրի մեջ ավելացնում ենք բանանը։

Ընթացքում անընդմեջ խառնում ենք։

Պետք է ստացվի համասեռ զանգված։

Սպասում ենք միջոցը ամբողջովին սառչի և ավելացնում ենք մեղր։

Օրական օգտագործել 3-4 ճ,գ չափաբաժնով։

loading...