Բաղադրամասեր

Բիսկվիտի համար ՝
ձու - 6 հատ,
ալյուր - 160 գ,
շաքարավազ - 150 գ,
նուշի թերթիկներ - 45 գ,
մեղր - 3 թեյի գդալ,
բուսական յուղ - 1 ճաշի գդալ,
աղ - 1 պտղունց,
Ժելեի համար ՝

 

ազնվամորի - 600 գ,
շաքարավազ - 150 գ,
ջուր - 50 մլ,
ժելատին - 10 գ,
օսլա - 8 գ,
Կրեմի համար ՝
թթվասեր 20% - 800 գ,
շաքարավազ - 150 գ,
թթվասերի խտացուցիչ - 32 գ,
վանիլային շաքար - 10 գ,
Օշարակի համար ՝
շաքարավազ - 1/2 բաժակ,
ջուր - 1/2 բաժակ,
Բեզեի համար ՝

 

շաքարավազ - 170 գ,
ձվի սպիտակուց - 100 գ,
շաքարավազ - 30 գր

 

Պատրաստման եղանակը

 

loading...