Պատրաստեք շատ համեղ, տնական ռուլետ ՝ բանանով։
Բաղադրամասեր
Խմորի համար ՝
3 հատ ձու,
250 գրամ շաքարավազ,
250 գրամ ալյուր,
0,5 թեյի գդալ սոդա,
30 մլ ձիթայուղ,
վանիլին,
Կրեմի համար ՝
250 գրամ կարագ,
250 գրամ շաքարավազ,
2 ճաշի գդալ ալյուր,
250 մլ կաթ,
Բանան
Պատրաստման եղանակը
Ձուն հարեք հարիչով, վրան ավելացրեք շաքարավազը, սոդա, ձիթայուղը։ Այնուհետև կամաց-կամաց ավելացրեք ալյուրը։
խմորը թխելուց հետո փաթաթեք թաց սրբիչով, թողեք, որ սառի։
Պատրաստեք կրեմը։ Կարագը պետք է լինի սենյակային ջերմաստիճանի։ Այս բաղադրատոմսով շատ համեղ կրեմ է ստացվում։ Հարեք կաթը հարիչով և վրան ավելացրեք բոլոր բաղադրաիչները։ Թողեք մի փոքր սառի կրեմը։ Կրեմը քսեք խմորի վրա և կրեմը քսելուց հետո բանանը դրեք խմորի վրա
loading...