Բաղադրամասեր
Առաջին բիսկվիտի համար ՝
4 հատ դեղնուց,
120 գ շաքարավազ,
վանիլին,
100 գ կարագ կամ մարգարին,
180 գ թթվասեր,
1 թեյի գդալ սոդա,
100 գ աղացած աղացած պնդուկ կամ ընկույզ,
1 ճաշի գդալ կակաո,
150 գ ալյուր,
Երկրորդ բիսկվիտի համար ՝
4 հատ սպիտակուց,
120 գ շաքարավազ,
վանիլին,
100 գ կարագ կամ մարգարին,
180 գ թթվասեր,
1 թեյի գդալ սոդա,
100 գ աղացած պնդուկ կամ ընկույզ,
160-170 գ ալյուր,
Կրեմի համար ՝
200 գ կարագ 82%,
1 տուփ խտացրած կաթ (360 գ),
վանիլին,
1 ճաշի գդալ կակաո
Անհրաժեշտ է նաև ՝
1 թեյի գդալ լուծվող սուրճ,
1 ճաշի գդալ խտացրած կաթ,
2 ճաշի գդալ եռացրած ջուր,
Վրա զարդարելու համար ՝
1 թեյի գդալ դարչին,
1 թեյի գդալ կակաո,
50 գ աղացած աղացած պնդուկ կամ ընկույզ
Պատրաստման եղանակը
loading...