Բաղադրամասեր

Հավի բուդ - 4 հատ,
Կարմիր սոխ - 200 գ,
Կարմիր բուլղարական պղպեղ - 220 գ,
Սխտոր - 4 պճեղ,
Կտրտած լոլիկ - 800 մլ,
Թարմ սուսամբար - 3 ճյուղ կամ չոր սուսամբար 1 թեյի գդալ,
Չոր սպիտակ գինի - 150 մլ,
Հավի արգանակ - 200 մլ,
Կարմիր չիլիի փաթիլներ - 1 թեյի գդալ,
Բուսական յուղ - 2 ճաշի գդալ,
Շաքարավազ - 1 թեյի գդալ,
Աղ - 2 թեյի գդալ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...