Կիսվեմ ձեզ հետ մի գաղտնիքով, որը հնարավորություն կտա ՝ ստուգել նրբերշիկի որակը։

 

 

Այս հնարքի շնորհիվ պարզ կդառնա ՝ արդյո՞ք նրբերշիկը մսով է պատրաստված, թե անորակ հավելումներով։ 

Պարզապես սովորականի պես եփեք նրբերշիկը և թղեք այս սառչի։ Հետո ձեռքով այն կիսեք և 2 մասի բաժանեք։

 

 

Եթե մի հատվածը ուռուցիկ մնա, մյուսը փոս ընկյած, ուրեմն մսով ՝ որակյալ նրբերշիկ է։ Իսկ եթե հավասար կիսվի ՝ պատրաստված է հավելումներով։

loading...