Կիսվեմ ձեզ հետ մի գաղտնիքով, որը հնարավորություն կտա ՝ ստուգել նրբերշիկի որակը։
Այս հնարքի շնորհիվ պարզ կդառնա ՝ արդյո՞ք նրբերշիկը մսով է պատրաստված, թե անորակ հավելումներով։
Պարզապես սովորականի պես եփեք նրբերշիկը և թղեք այս սառչի։ Հետո ձեռքով այն կիսեք և 2 մասի բաժանեք։
Եթե մի հատվածը ուռուցիկ մնա, մյուսը փոս ընկյած, ուրեմն մսով ՝ որակյալ նրբերշիկ է։ Իսկ եթե հավասար կիսվի ՝ պատրաստված է հավելումներով։
loading...