Երբեմն ապուր պատրաստելիս աղի քանակը ճիշտ չենք որոշում և արդյունքում պատրաստում ենք աղի ապուր։
Սակայն մտահոգվել պետք չէ, xohanoc.am-ը գտել է դրա լուծումը։
Կարող ենք առաջարկել 2 տարբերակ, որոնք շատ արդյունավետ եեն և կօգնեն ձեզ ապուրը դարձնել ոչ աղի։
Առաջին տարբերակը մարլան է։
Ընկղմեք մարլիայի մեջ փոքր քանակությամբ անալի շիլա և եռացրեք, շիլան կկլանի ավելորդ աղը:
Երկրորդ Տարբերակը շաքարաի գնդիկներն են։
Շաքարի խորանարդներ լցրեք ապուրի մեջ և այն կկոտրի աղի համը։
loading...