Երբեմն ապուր պատրաստելիս աղի քանակը ճիշտ չենք որոշում և արդյունքում պատրաստում ենք աղի ապուր։

 

 

Սակայն մտահոգվել պետք չէ, xohanoc.am-ը գտել է դրա լուծումը։

Կարող ենք առաջարկել 2 տարբերակ, որոնք շատ արդյունավետ եեն և կօգնեն ձեզ ապուրը դարձնել ոչ աղի։

 

 

Առաջին տարբերակը մարլան է։

 

Ընկղմեք մարլիայի մեջ փոքր քանակությամբ անալի շիլա և եռացրեք, շիլան կկլանի ավելորդ աղը:

Երկրորդ Տարբերակը շաքարաի գնդիկներն են։

 

 

Շաքարի խորանարդներ լցրեք ապուրի մեջ և այն կկոտրի աղի համը։

loading...