Այս աղցանը պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ցանկացած տեսակի հավի միս։
Բաղադրամասեր
600 գ հավի միս,
250 գ թթու վարունգ,
250 գ նեխուր,
300 գ տարեկանի հաց,
4-5 ճ,գ տնական մայոնեզ կամ թթվասեր,
2 ճ,գ ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Հավի մսի վրա լցնել սառը ջուր և դնել կրակի վրա։
Հասցնել ինչև եռալ։
Ջրի վրային հանել փրփուռը, ավելացնել աղ, կրակը թուլացնել և եփել բաց կաթարիչով 20 րոպե։
Միսը հանել ջրի մեջից և սառեցնել։
Թթու վարունգը կտրատել։
Նեխուրը լվանալ և կտարտել, դնել եռացրած ջրի մեջ 3 րոպե։
Հացը կտրատել ոչ մեծ կտորներով։
Տապակել ձեթի մեջ։
Պատրաստի բաղադրիչները խառնել իրար հետ։ Հացը մատուցել առանձին։
loading...