Բաղադրամասեր

 

1 հատ կիտրոնի հյութ,

1 հատ մեծ հասած ավոկադո,

200 գ վայրի բրինձ,

6-7 հատ կարմիր բողկ,

200 գ եփած սպիտակ լոբի,

3-4 ճ,գ ձիթապտղի ձեթ,

չիլի,

աղ

Պատրաստման եղանակը

 

Ավոկադոն բաժանել 2 մասի։

հանե կորիզը, գդալով հանել միջուկը և կտրատել մանր կտորների։

Մշակել աղով և կիտրոնի հյութով։

Ավոկադոն խառնել վայրի բրնձի հետ, կանաչ սոխի և սպիտակ լոբու հետ։

Վերջում ավելացնել կիտրոնի հյութ, ձիթապտղի ձեթ և աղ։

Խառնել և մատուցել։

loading...