Բաղադրամասեր
1 հատ կիտրոնի հյութ,
1 հատ մեծ հասած ավոկադո,
200 գ վայրի բրինձ,
6-7 հատ կարմիր բողկ,
200 գ եփած սպիտակ լոբի,
3-4 ճ,գ ձիթապտղի ձեթ,
չիլի,
աղ
Պատրաստման եղանակը
Ավոկադոն բաժանել 2 մասի։
հանե կորիզը, գդալով հանել միջուկը և կտրատել մանր կտորների։
Մշակել աղով և կիտրոնի հյութով։
Ավոկադոն խառնել վայրի բրնձի հետ, կանաչ սոխի և սպիտակ լոբու հետ։
Վերջում ավելացնել կիտրոնի հյութ, ձիթապտղի ձեթ և աղ։
Խառնել և մատուցել։
loading...