Բաղադրամասեր

 

5 հատ միջին չափի դդմիկ,

500  գ հավի միս,

1 հատ սոխ,

2 պճեղ սխտոր,

2 հատ լոլիկ,

20 գ կարագ,

ձեթ,

0,5 թ,գ զիրա,

100  գ պինդ պանիր,

աղ,

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

 

Դդմիկը բաժանել 2 մասի։ Գդալով հանել միջուկը մի մասը։

Միջուկի համար աղալ հավի միսը։

 

 

Դդմիկը միջուկը մանրացնել սպտորի և սոխի հետ։

Լոլիկի վրայից հանել կեղևը և մանրացնել։

Թավայի մեջ հանելցնել կարագը, վրան ավելացնել ձեթ։

 

 

Սխտորը տապակել մոտ 2-3 րոպե։

Ավելացնել սոխ և շարունակել եփել 3-4 րոպե։

Ապա ավելացնել միսը։

Կրակը ուժեղացնել և եփել մինչև մսի գույնը փոխվի։

Մսի վրա ավելացնել նաև լոլիկը։ Տապակել ևս 4 րոպե, անընդմեջ խառնոլով։

Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան։

Ստացված միջուկը լցնել դդմիկների մեջ և դնել ջեռոց 20-30 րոպե։

loading...