Բաղադրամասեր
5 հատ միջին չափի դդմիկ,
500 գ հավի միս,
1 հատ սոխ,
2 պճեղ սխտոր,
2 հատ լոլիկ,
20 գ կարագ,
ձեթ,
0,5 թ,գ զիրա,
100 գ պինդ պանիր,
աղ,
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկը բաժանել 2 մասի։ Գդալով հանել միջուկը մի մասը։
Միջուկի համար աղալ հավի միսը։
Դդմիկը միջուկը մանրացնել սպտորի և սոխի հետ։
Լոլիկի վրայից հանել կեղևը և մանրացնել։
Թավայի մեջ հանելցնել կարագը, վրան ավելացնել ձեթ։
Սխտորը տապակել մոտ 2-3 րոպե։
Ավելացնել սոխ և շարունակել եփել 3-4 րոպե։
Ապա ավելացնել միսը։
Կրակը ուժեղացնել և եփել մինչև մսի գույնը փոխվի։
Մսի վրա ավելացնել նաև լոլիկը։ Տապակել ևս 4 րոպե, անընդմեջ խառնոլով։
Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան։
Ստացված միջուկը լցնել դդմիկների մեջ և դնել ջեռոց 20-30 րոպե։
loading...