Բաղադրամասեր
Խմորի համար ՝
Ձու 1 հատ,
Շաքարավազ - 80 գր,
Կարագ - 100 գր,
Թթվասեր - 200 գր,
Սոդա - 1 թեյի գդալ,
Կակաո - 50 գր,
Ալյուր - 400-420 գր,
Խմորը բաժանել 15 հավասար մասերի, ծածկել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանում ՝ 30 րոպե:
Կրեմի համար ՝
Խտացրած կաթ - 250 գր,
Կարագ - 200 գր + եփովի կրեմ,
Եփովի կրեմի համար ՝
Կաթ - 600 մլ,
Շաքարավազ - 180 գր,
Լուծվող սուրճ - 1 թեյի գդալ,
Եգիպտացորենի օսլա - 50 գր,
Ձվի դեղնուց - 1 հատ,
Սիրոպի համար ՝
Շաքարավազ - 3 ճաշի գդալ,
Ջուր - 100-120 մլ
Կիտրոնի հյութ
Պատրաստման եղանակը
loading...