Երբ ցանկանում եք տապակել խնձոր, կարևոր է շատ խնձորի տեսակի ընտրությունը։

Այն պետք է լինի կանաչ, պինդ կեղևով և թթու։ 

Խնձոր տապակելը շատ հեշտ պրոցես է։ 

 

 

Նախ պետք է լավ լվանալ, միջուկը հեռացնել, միջուկի փոխարեն կարող եք լցնել մեղր կամ շաքարավազ։

Տապակել պետք է ջեռոցի մեջ, մոտ 10 րոպե։

Տապակած խնձորը ստավում է շատ համեղ, երբ տապակում եք մսի հետ։

Իսկ քաղցր սիրողների համար, կառաջարկեմ այն տարբերակը, որը ես եմ պատրաստում։

 

 

Պարզապես միջոկի մեջ լցնել մի փոքր դարչին։

Այդպես ստացվում է համեղ և բուրավետ։

loading...