Երբ ցանկանում եք տապակել խնձոր, կարևոր է շատ խնձորի տեսակի ընտրությունը։
Այն պետք է լինի կանաչ, պինդ կեղևով և թթու։
Խնձոր տապակելը շատ հեշտ պրոցես է։
Նախ պետք է լավ լվանալ, միջուկը հեռացնել, միջուկի փոխարեն կարող եք լցնել մեղր կամ շաքարավազ։
Տապակել պետք է ջեռոցի մեջ, մոտ 10 րոպե։
Տապակած խնձորը ստավում է շատ համեղ, երբ տապակում եք մսի հետ։
Իսկ քաղցր սիրողների համար, կառաջարկեմ այն տարբերակը, որը ես եմ պատրաստում։
Պարզապես միջոկի մեջ լցնել մի փոքր դարչին։
Այդպես ստացվում է համեղ և բուրավետ։
loading...