Ինչպես մարինացնել ձմերուկը աղով
Ձմերուկը հիմնականում մարինացնում են չկտրած վիչակում, սակայն դա բարդ պրոցես է և մենք կարող եք այն մարինացնել կտրատած ժամանակ։
Դրանից նրա համը չի փոխվում, այն կարող եք օգտագործել աղցանների մեջ։
Ինչպես մարինացնել ձմերուկը
Մարինացված ձմերուկը համարվում է շատ լավ նախուտեստ։
Այն համեղ է պանրի հետ հատկապես։ Ձմերուկը պետք չէ պատրաստել մեծ քանակությամբ համեմունքների հետ։
Ինչպես պատրաստել ձմերուկի մուրաբա
Ձմերուկի կեղևներից ստացվում են շատ համեղ չրեր, բայց նույն կեղևը և միջուկը կարող եք օգտագործել նաև մուրաբա պատրաստելու համար։ Սակայն շատ կարևոր է, որ ավելացնեք վանին և կիտրոնի հյութ։
Ինչպես պատրաստել ձմերուկի չիր
Ահա և ձմերուկից պատրաստվող ամենահամեղ և հայտի ուտեստը ՝ չիր։
Այն ստացվում է շատ համեղ, քաղցր և փափուկ։
Ձմռանը հիշեցնում է ամառվա տաք օրերի մասին։