Ինչպես մարինացնել ձմերուկը աղով

 

Ձմերուկը հիմնականում մարինացնում են չկտրած վիչակում, սակայն դա բարդ պրոցես է և մենք կարող եք այն մարինացնել կտրատած ժամանակ։ 

Դրանից նրա համը չի փոխվում, այն կարող եք օգտագործել աղցանների մեջ։

 

 

Ինչպես մարինացնել ձմերուկը

 

Մարինացված ձմերուկը համարվում է շատ լավ նախուտեստ։

Այն համեղ է պանրի հետ հատկապես։ Ձմերուկը պետք չէ պատրաստել մեծ քանակությամբ համեմունքների հետ։

 

Ինչպես պատրաստել ձմերուկի մուրաբա

 

Ձմերուկի կեղևներից ստացվում են շատ համեղ չրեր, բայց նույն կեղևը և միջուկը կարող եք օգտագործել նաև մուրաբա պատրաստելու համար։ Սակայն շատ կարևոր է, որ ավելացնեք վանին և կիտրոնի հյութ։

 

 

Ինչպես պատրաստել ձմերուկի չիր

 

Ահա և ձմերուկից պատրաստվող ամենահամեղ և հայտի ուտեստը ՝ չիր։

Այն ստացվում է շատ համեղ, քաղցր և փափուկ։

Ձմռանը հիշեցնում է ամառվա տաք օրերի մասին։

 

loading...