Բաղադրամասեր
Բիսկվիտի համար ՝
ձու - 4 հատ,
շաքարավազ - 80 գ,
ալյուր - 110 գ,
աղ - մի պտղունց,
Բեզեի համար ՝
սպիտակուց - 4 հատ,
կոկոսի փաթիլներ - 150 գ,
շաքարավազ - 180 գ,
Կրեմի համար ՝
կաթ - 500 մլ,
կարագ - 250 գ,
դեղնուց - 2 հատ,
շաքարավազ - 4 ճաշի գդալ,
ալյուր - 3 ճաշի գդալ,
օսլա - 2 ճաշի գդալ,
վանիլային շաքար - 15 գ,
Ազնվամորու ժելեի համար ՝
ազնվամորի (թարմ կամ սառեցված) - 750 գ,
ջուր - 150 մլ,
շաքարավազ - 100 գ,
ժելատին - 30 գ,
Սիրոպի համար ՝
շաքարավազ - 1/2 բաժակ,
ջուր - 1/2 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
loading...