Բաղադրամասեր
600 գ տավարի միս,
100 գ ճարպ,
1 հատ սոխ,
1 tbsp. լ պղպեղ
0.5 ճաշի գդալ օրեգանո,
0.5 ճաշի գդալ չորացրած անանուխ,
1 ճաշի գդալ չորացրած սխտոր,
0.5 թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ
1-2 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ,
100 մլ ուժեղ գազավորված ջուր,
մի քանի պտղունց աղ
Պատրաստման եղանակը
Ճարպը շատ մանր կտրատեք, իսկ սոխը մանր քերիչով քերեք և զտացված զանգվածը լցրեք աղացած մսի մեջ։
Իսկ ինչ վերաբերում է հանքային ջրին դա խոհարարական գաղտնիք է։ Այն համեմունքները ավելի արտահայտիչ է դարձնում և փափկեցնում է միսը։
Քանի որ միսը ամնբողջությամբ չոր զանգված է, իսկ համեմուքնները չոր զանգվածի վրա ավելացնելով, կորցնում է իր համի և բույրի 50 տոկոսը։ Այդ իսկ պատճառող պետք է համեմունքները ավելացնեք հանքային ջրի հետ միասին։ Իսկ այդ ամենից հետո աղացեք ստացված զանգվածը։ Համեմունքները կուռչեն և յուրահատուկ համ և բույր կհաղորդի կոտլետներին։
Կոտլետները բարակ ձևավորեք և տապակեք, իսկապես յուրահատուկ ուտեստ է ստացվում։