Այս բաղադրատոմսը շատ հեշտ է պատրաստվում, ստացվում է համեղ և օգատակար քաղցրավենիք։
Բաղադրամասեր
200 գ կաթնաշոռ,
1 հատ դեղնուց,
1 ճ,գ շաքարավազ,
վանիլային շաքարավազ,
4 հատ խնձոր
Պատրաստման եղանակը
Նախ պատրաստում ենք միջուկը, որով պետք է լցոնենք խնձորը։
Կաթնաշոռը քերում ենք քերիչի վրա։
Ձվի դեղնուցը խառնում ենք բլենդերի մեջ վանիլային և սովորական շաքարավազի հետ։
Ստացված զանգածը և կաթնաշոռը լցնում ենք խորը կաթսայի մեջ և խառնում ենք։
Նախապատրաստում ենք խնձորները։
Լվանալ և լավ խորացնել։
Կտրատել խնձորներիկ վերևի մասը։
Թեյի գդալով հեռացնում ենք միջուկի մի մասը։
Մեջը լցնում ենք միջուկը և թխում ենք 10-15 րոպե 200 աստիճանի տակ։
loading...