Ամռանը սմբուկը համարվում է ամենաշատ օգտագործվող բանջարեղենը։

Սակայն այս բանջարեղենը պետք է ճիշտ մշակել և նոր պատրաստել, որպեսզի զգաք նրա իրական համը և օգտվեք օգտակար հատկություններից։

Ահա մի քանի խորհուրդ, որոնք կօգնեն ձեզ խնայել ժանանակ և ստանալ համեղ ուտեստ։

 

Աղը ձեր ընկերն է

 

 

Սմբուկը ունի դառը համ, այդ համից ազտավելու համար սմբուկը պատրաստելուց առաջ պետք է դնել աղաջրի մեջ, մոտ 30 րոպե, որպեսզի դառը համը դուրս գա։

 

Խնայել ժամանակ

 

 

 Երբեկ մի պատրաստեք սմբուկը կեղևը վրան, սակայն պետք չէ հեռացնել ողջ կեղեև, պետք է պարզապես մաս - մաս հեռացնել կեղևը։

Սա կօգնի ձեզ խնայել ժամանակ ջերմային մշակման ընթացքում, իսկ սմբուկները կպահպանեն իրենց տեսքը։

Ձեթի քանակը

 

 

Սմբուկ պատրաստելիս ուշադիր եղեք ձեթի քանակին, պետք է միշտ պատրաստել սմբուկը չափաբաժիններով։

Սակայն օգտակար հատկությունները պահպանելու համար աշխատեք սմբուկները տապակել ջեռոցում։

loading...