Ձմռանը մարինացված սխտորը շատ լավ օգտայործվում է աղցանների մեջ կամ մսի հետ։ Պատրաստեք այս եղանակով և կստացվի շատ համեղ մարինադ։
Բաղադրամասեր
400 գ սխտոր,
50 գ շաքարավազ,
4 հատ դարչին,
2 հատ դափնու տերև,
50 գ աղ,
4 հատ սև հատիկավոր պղպեղ,
4 ճ,գ քացախ
Պատրաստման եղանակը
Պետք է մաքրել սխտորը կեղևից։ Կտրել ներքևի չոր մասը և լավ լվանալ։
Սխտորը դասավորել տարաների մեջ, ամեն մեկի մեջ լցնել 1 հատ դափնու տերև, 2 հատիկ սև պղպեղ։
Ամեն տարայի մեջ լցնել 25 գ աղ և շաքարավազ։
Վրան ավելացնել սովորական սառը ջուր։
Փակել տարաները և պահել մեկ օր։
Քամել հեղուկը և եռացնել։
Ամեն տարայի մեջ լցնել 2. ճ,գ քացախ և ավելացնել եռացրած հեղուկը։
հերմետիկ փակել տարաները։
loading...