Այս թխվածքաբլիթը պատրաստելու համար միջուկի համար կարող եք օգտագործել ջեմ կամ մուրաբա, ըստ ցանկության։

 

 

Բաղադրամասեր

 

500 գ ալյուր,

150 մլ թթվասեր,

մուրաբա ըստ համի,

250 գ կարագ,

շաքարի փոշի ըստ համի

Պատրաստման եղանակը

 

Մեծ տարայի մեջ լցնել ալյուր, վրան լցնել կտրատած կարագ։

Խառնել, մինչը ստացվի ավազի նման զանգված, ավելացնել թթվասեր։

հունցել խմոր, փաթաթել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանում։

 

 

Հանել սառնարանից և կտևատել 2-3 մասի։

Բացել ամեն լիստ, մոտ 3 մմ հաստության շերտերի։

Կտրարել լիստերը 7 x 7 -ի վրա քառակուսիների։

Դնել մուրաբան կամ ջեմը և փաթաթել խմերը։

Թխել 15-25 րոպե 200 աստիճան մեռոցի մեջ։

loading...