Այս թխվածքաբլիթը պատրաստելու համար միջուկի համար կարող եք օգտագործել ջեմ կամ մուրաբա, ըստ ցանկության։
Բաղադրամասեր
500 գ ալյուր,
150 մլ թթվասեր,
մուրաբա ըստ համի,
250 գ կարագ,
շաքարի փոշի ըստ համի
Պատրաստման եղանակը
Մեծ տարայի մեջ լցնել ալյուր, վրան լցնել կտրատած կարագ։
Խառնել, մինչը ստացվի ավազի նման զանգված, ավելացնել թթվասեր։
հունցել խմոր, փաթաթել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանում։
Հանել սառնարանից և կտևատել 2-3 մասի։
Բացել ամեն լիստ, մոտ 3 մմ հաստության շերտերի։
Կտրարել լիստերը 7 x 7 -ի վրա քառակուսիների։
Դնել մուրաբան կամ ջեմը և փաթաթել խմերը։
Թխել 15-25 րոպե 200 աստիճան մեռոցի մեջ։
loading...