Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝
Ալյուր - 3 ճաշի գդալ,
Աղ - 1 թեյի գդալ,
Շաքարավազ - 1 ճաշի գդալ,
Բուսական յուղ - 3 ճաշի գդալ,
Եռացրած ջուր - 250 մլ (1 բաժակ),

 

Խմորը հունցելու համար ՝
Չոր խմորիչ - 11 գր,
Տաք ջուր - 250 մլ (1 բաժակ),
Ալյուր -550 գր (4 բաժակ),

Միջուկի համար ՝
Կաղամբ - 700 գր,
Սոխ - 1 հատ,
Գազար - 1 հատ,
Աղ - 1 թեյի գդալ,
Աղացած սև պղպեղ,
Լոլիկ - 2 հատ,
Բուսական յուղ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...