Բաղադրամասեր

 

 

1 բաժակ շաքարավազ,

4 բաժակ ցանկացած հատապտուղ

Պատրաստման եղանակը

 

Հատապտուղները լցնել ջեռոցի տավայի վրա, ջեռոցը տաքացնել 90 աստիճան և դնել ջեռոցում 2-3 ժամ։

Քամել հատապտուղները և քամել հեղուկը։

Ստացված զանգվածը քցել հարթ զանգվածի վրա, շերտը պետք է լինի 3 սմ -ից ոչ ավել։

 

 

Տավան դնել ջեռոց, այս անգամ միացնել 60 աստիճան և պահել մի քանի ժամ, մինչև ամբողջովին չորանա։

Չորացած շերտի վրա քսել նոր շերտ և նորից չորացնել։

Շերտերը պետք է լինեն 3-5 հատ։

loading...