Բաղադրամասեր
1 բաժակ շաքարավազ,
4 բաժակ ցանկացած հատապտուղ
Պատրաստման եղանակը
Հատապտուղները լցնել ջեռոցի տավայի վրա, ջեռոցը տաքացնել 90 աստիճան և դնել ջեռոցում 2-3 ժամ։
Քամել հատապտուղները և քամել հեղուկը։
Ստացված զանգվածը քցել հարթ զանգվածի վրա, շերտը պետք է լինի 3 սմ -ից ոչ ավել։
Տավան դնել ջեռոց, այս անգամ միացնել 60 աստիճան և պահել մի քանի ժամ, մինչև ամբողջովին չորանա։
Չորացած շերտի վրա քսել նոր շերտ և նորից չորացնել։
Շերտերը պետք է լինեն 3-5 հատ։
loading...