Բաղադրամասեր

 

 

3 հատ ձու,

1 ճ,գ շաքարավազ,

1 թ,գ աղ,

500 մլ կաթ,

250 գ ալյուր,

3 ճ,գ ձեթ,

կարագ,

թթվասեր,

ջեմ

 

 

Պատրաստման եղանակը

 

Նախ պետք է պատրաստել նրբաբլիթների խմորը։

 

 

Մեծ տարայի մեջ մի փոքր խառնել ձվի դեղնուցը, շաքարավազի և աղի հետ։

Ստացված զանգվածի մեջ լցնել սառը կաթ։

 

 

Խառմել, մինչև ստացվի համասեռ զանգված։

Ավելացնել ալյուրը։

 

 

Ավելացնելու ընթացքում պետք է անընդհատ խառնել, որպեսզի գնդիկներ չառաջանան։

Ստացված զանգվածը լավ խառնել և թողնել 10-15 րոպե։

 

loading...