Բաղադրամասեր
3 հատ ձու,
1 ճ,գ շաքարավազ,
1 թ,գ աղ,
500 մլ կաթ,
250 գ ալյուր,
3 ճ,գ ձեթ,
կարագ,
թթվասեր,
ջեմ
Պատրաստման եղանակը
Նախ պետք է պատրաստել նրբաբլիթների խմորը։
Մեծ տարայի մեջ մի փոքր խառնել ձվի դեղնուցը, շաքարավազի և աղի հետ։
Ստացված զանգվածի մեջ լցնել սառը կաթ։
Խառմել, մինչև ստացվի համասեռ զանգված։
Ավելացնել ալյուրը։
Ավելացնելու ընթացքում պետք է անընդհատ խառնել, որպեսզի գնդիկներ չառաջանան։
Ստացված զանգվածը լավ խառնել և թողնել 10-15 րոպե։
loading...