Բաղադրամասեր

Սավոյարդի թխվածքաբլիթներ (140 գ - 24 հատ),
ձու - 2 հատ,
շաքարավազ - 60 գ = 4 ճաշի գդալ,
աղ - 1 պտղունց,
ցորենի ալյուր - 60 գ = 3 ճաշի գդալ,
շաքարի փոշի (ցողելու համար) - 25 գ = 1 ճաշի գդալ,
 Կրեմ Տիրամիսուի համար ՝
ձու - 3 հատ,
Mascarpone պանիր - 500 գ,
շաքարի փոշի (ըստ ճաշակի) - 50 գ = 2 ճաշի գդալ,
շոկոլադ - 50 գ = 1/2 սալիկ,
Անհրաժեշտ է նաև ՝
Լուծվող սուրճ - 2 գ = 1 թ.գ,
տաք ջուր - 100 մլ = 0,5 բաժակ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...