Բաղադրամասեր
● ալյուր - 300 գ,
● աղ - ½ թ,գ,
● տաք ջուր- 170 մլ,
● սև պղպեղ- ⅓ թ,գ,
● աղ - 1 թ,գ,
● շաքարավազ - 1 թ,գ։
● եգիպտացորենի օսլա- 2 թ,գ,
● կոճապղպեղ - 1 թ,գ,
● սխտոր - 2 պճեղ,
● կանաչ սոխ- 1 փունջ,
●սոյայի սոուս 1 ճ,գ,
● ձեթ- 1 թ,գ։
● սպիտակո չոր գինի- 1 ճ,գ,
● ծովախեցգետիններ - 250 գ,
● տավարի և խոզի մսի խառնուրդ- 250 գ,
● ձեթ,
● օսլա - 1 ճ,գ,
● ալյուր - 1 ճ,գ
● ջուր - 125 մլ
Պատրաստման եղանակը
loading...