Բաղադրամասեր

 

ալյուր - 300 գ,

աղ - ½ թ,գ,

տաք ջուր- 170 մլ,

սև պղպեղ-  թ,գ,

աղ - 1 թ,գ,

շաքարավազ - 1 թ,գ։

եգիպտացորենի օսլա- 2 թ,գ,

կոճապղպեղ - 1 թ,գ,

սխտոր - 2 պճեղ,

կանաչ սոխ- 1 փունջ,

սոյայի սոուս 1 ճ,գ,

ձեթ- 1 թ,գ։

սպիտակո չոր գինի- 1 ճ,գ,

ծովախեցգետիններ - 250 գ,

տավարի և խոզի մսի խառնուրդ- 250 գ,

ձեթ,

օսլա - 1 ճ,գ,

ալյուր - 1 ճ,գ

ջուր - 125 մլ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...