Բաղադրամասեր
300 գ աղացած տավարի միս,
6 հատ կարտոֆիլ,
2 հատ ձու,
2 պճեղ սխտորով
50 մլ թթվասեր (առնվազն 20% յուղ),
150 գ պանիր,
սամիթ
2 ճ․ գ ձիթապտղի յուղ,
½ թ․ գ աղ,
½ թ․ գ սև պղպեղ,
3 ճ․ գ բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Մաքրել 6 հատ կարտոֆիլի կեղևը և քերել քերիչով
150 գ պանիրը նույնպես քերել
Քերած պանիրի վրա ավելացնել 2 հատ ձու
2 հատ սեխմած սխտոր
50 մլ սերուցք
Խառնել բոլոր բաղադրիչները
Ստացված զանգածի կեսը լցնել կարտոֆիլի վրա և լավ խառնել
Ջեռոցի ամանը պատել ձեթով և լցնել ստացված զանգվածի վրա
Առանձին տապակել տավարի ֆարշը
Վրան ավելացնել 1/2 թ․գ աղ
1/2 թ․գ սև պղպեղ
Խառնել և շարունակել տապակել մինչև լռիվ եփելը
Պատել մսով կարտոֆիլի շերտը
Գդալով հավասար բաշխել զանգվածը
Վրան լցնել պանրի մնացած զանգածը
Դնել ջեռոց 40-45 րոպե 180 աստիճանում