Այս արմատը, որի անունն է ծովաբողկ հարուստ է B6 վիտամինով և ֆոսֆորով, որը հավելյալ խթան է հանդիսանում առանց առողջությունը վնասելու այրել ավելորդ ճարպը և բարակեցնել որովայնը։

 

 

Միջոցը պատրաստելու համար բացի ծովաբողկի արմատից աանհրաժեշտ է նաև ՝ 

 

Բաղադրամասեր

150 գ ծովաբողկին ՝

 

 

50 գ կոճապղպեղի արմատ,

3 հատ միջին չափի կիտրոն,

3 թ/գ դարչին,

4 ճ/գ մեղր

 

Պատրաստման եղանակը

Կոճապղպեղն ու ծովաբողկը լցրեք բլենդերի մեջ և լավ խառնեք: 

Այնուհետև ավելացրեք կիտրոնի հյութը և խառնեք ևս 3 րոպե: 

Իսկ վերջում ավելացրեք մեղրն ու դարչինը և շարունակեք խառնել՝ մինչև համասեռ զանգված ստանաք: Խառնուրդը պահեք ապակե տարայի մեջ: 

 

Օգտագործման եղանակը

Օրական 2 անգամ ուտելուց առաջ խմեք այս հյութից: 

Պրոցեդուրան շարունակեք 3 շաբաթ և դադար տվեք մի քանի օր:

loading...