Այս արմատը, որի անունն է ծովաբողկ հարուստ է B6 վիտամինով և ֆոսֆորով, որը հավելյալ խթան է հանդիսանում առանց առողջությունը վնասելու այրել ավելորդ ճարպը և բարակեցնել որովայնը։
Միջոցը պատրաստելու համար բացի ծովաբողկի արմատից աանհրաժեշտ է նաև ՝
150 գ ծովաբողկին ՝
50 գ կոճապղպեղի արմատ,
3 հատ միջին չափի կիտրոն,
3 թ/գ դարչին,
4 ճ/գ մեղր
Կոճապղպեղն ու ծովաբողկը լցրեք բլենդերի մեջ և լավ խառնեք:
Այնուհետև ավելացրեք կիտրոնի հյութը և խառնեք ևս 3 րոպե:
Իսկ վերջում ավելացրեք մեղրն ու դարչինը և շարունակեք խառնել՝ մինչև համասեռ զանգված ստանաք: Խառնուրդը պահեք ապակե տարայի մեջ:
Օրական 2 անգամ ուտելուց առաջ խմեք այս հյութից:
Պրոցեդուրան շարունակեք 3 շաբաթ և դադար տվեք մի քանի օր:
loading...