Բաղադրամասեր


Ալյուր - 250 գ,
Կարագ - 125 գ,
Փխրեցուցիչ - 1 թեյի գդալ,
Կաթ - 75 մլ,
Շաքարավազ - 1 թ․ գ
Աղ - 1 պտղունց

Կիտրոնով նաչինկայի համար ՝
 

Ձվի դեղնուց - 4 հատ,
Շաքարավազ - 200 գ,
Եգիպտացորենի օսլա - 100 գ,
Ջուր - 330 մլ,
Կիտրոնի հյութ - 125 մլ,
Կիտրոնի կեղև,
Կարագ - 100 գ,

Բեզեի համար ՝ 
Ձվի սպիտակուց - 4 հատ,
Շաքարավազ - 150 գ,
Վանիլ - 1 թ․ գ,
Կիտրոնի աղ - 1 պտղունց

 

Պատրաստման եղանակը տեսանյութով

loading...