Բաղադրամասեր
4 հատ ձվին՝
50 գ կարագ,
65 գ կաթ,
աղը ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Ափսեում կոտրած ձվին ավելացնել աղ, կաթ և հարել մինչև որ միատեսակ զանգված ստացվի:
Կարագ լցրած տաք տապակի մեջ լցնել ձվակաթնային հարվածքը, և կաթնաձուն տապակել, տապակը թեթևակի թափահարելով, հենց որ կաթնաձուն տապակվի, դանակով եզրերը ծալել, տալով դրան կարկանդակի ձև:
Մատուցելիս ցանկության դեպքում կարող եք վրան մանրացրած կանաչի ցանել:
Ահա ամենահմեղ և ճիշտ բաղադրատոմսը։
Գաղտնիքը կայանում է կաթի մեջ, որը յուրահատկությունը է հաղորդում ձվածեղին։
loading...