Բաղադրամասեր

 

 

4 հատ ձվին՝

50 գ կարագ,

65 գ կաթ,

աղը ՝ ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Ափսեում կոտրած ձվին ավելացնել աղ, կաթ և հարել մինչև որ միատեսակ զանգված ստացվի:

Կարագ լցրած տաք տապակի մեջ  լցնել ձվակաթնային հարվածքը, և կաթնաձուն տապակել, տապակը թեթևակի թափահարելով, հենց որ կաթնաձուն տապակվի, դանակով եզրերը ծալել, տալով դրան կարկանդակի ձև:

 

Մատուցելիս ցանկության դեպքում կարող եք վրան մանրացրած կանաչի ցանել:

Ահա ամենահմեղ և ճիշտ բաղադրատոմսը։

 

 

Գաղտնիքը կայանում է կաթի մեջ, որը յուրահատկությունը է հաղորդում ձվածեղին։

loading...