Ալյուր 1,5 բաժակ,
Թթվասեր 2 ճ.գ.,
Կեֆիր 150 մլ,
Մարգարին 50 գ.,
Աղ 1 պտղունց,
Սոդա 0,5 թ.գ.,
Շաքարավազ 1 թ.գ.
Խառնեք կեֆիրը և թթվասերը, ավելացրեք աղն ու սոդան։ Թողեք մի քանի րոպե, մինչև որ սոդան սկսի փրփրել, հետո ավելացրեք շաքարը և փափկած մարգարինը։
Ավելացրեք մաղած ալյուրը և փափուկ խմոր հունցեք։ Խմորը տարածեք ջեռոցի ամանի մեջ, որի վրա կարագ է քսված։
Այս խմորով պիցցան իսկապես շատ համեղ կստացվի։
Կարող եք այն լցենոլ ինչպես սնկով, զեյթունով, պանրով, այնպես էլ ՝ ապխտած կամ աղացած մսով, երշիկով, լոլիկով ․․․
loading...