Բաղադրամասեր ՝
400 մլ ջուր
1 թ․գ հաղարջի հյութ
1/2 թ․գ դարչինի փոշի
1/4 թ․գ կոճապղպեղի փոշի
1/4 թ․գ մուսկատի փոշի
50 մլ արքայախնձորի հյութ
1 թ․գ կիտրոնի հյութ
Պատրաստման եղանակը՝
Եռացնել ջուրը, վրան ավելացնել դարչին, կոճապղպեղ և մուսկատ
Թողնել 10-15 րոպե, այնուհետև զանգվածը լցնել ապակյա տարրայի մեջ
Սառելուց հետո ավելացնել հաղարջի հյութ, արքայախնձորի հյութ և կիտրոնի հյութ
Խառնել և միջոցը պատրաստ է
Խմել ամեն օր, քանի դեռ կարիք ունեք
loading...