Բաղադրամասեր ՝

400 մլ ջուր

1 թ․գ հաղարջի հյութ

1/2 թ․գ դարչինի փոշի

1/4 թ․գ կոճապղպեղի փոշի

1/4 թ․գ մուսկատի փոշի

50 մլ արքայախնձորի հյութ

1 թ․գ կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը՝

Եռացնել ջուրը, վրան ավելացնել դարչին, կոճապղպեղ և մուսկատ

Թողնել 10-15 րոպե, այնուհետև զանգվածը լցնել ապակյա տարրայի մեջ

Սառելուց հետո ավելացնել հաղարջի հյութ, արքայախնձորի հյութ և կիտրոնի հյութ

Խառնել և միջոցը պատրաստ է

 

Խմել ամեն օր, քանի դեռ կարիք ունեք

loading...