Ներկայացնենք մի քանի մանրուքներ ուզբեկական փլավ պատրաստելու համար։ Նախ նշեբնք, որ ուզբեկական փլավը պատրաստում են կրակի վրա գառան մսով։ Սակայն ես առաջարկում եմ բաղադրատոմս, որը տան պայմաններում կարող եք պատրաստել և այն դուր կգա բոլորին։

 

Բաղադրամասեր

Բրինձ - 500 գր,
Միս - 500 գ, ճիշտը գառան մսով պատրաստելն է բայց եթե չեք սիրում գառան միս օգտագործեք տավար կամ խոզ։ Ես խոզի մսով կպատրաստեմ։
Գազար - 500 գր,
Սոխ - 500 գր,
Սխտոր - 1 գլուխ,
Համեմունքներ - 1 ճ․ գ,
Աղ,
Բուսայուղ 

Պատրաստման եղանակը տեսանյութով ՝

loading...