Եկեկ միասին պարզենք , թե ինչ և ինչպես պետք է անել, որպեսզի պատրաստեքն համեղ սուրճ։ Սուրճը ճիշտ պատրաստելու համար հարկավոր է ՝
Սուրճը պետք է եփել ամենաթույլ կրակի վրա։ Իսկ սովորական շաքարավազի փոխարեն պետք է շագանակագույն շաքարավազ օգտագործեք։
Իսկ գիտեիք, որ սրճեփի վերին հատվածը նեղ է, սուրճն ավելի բուրավետ կստացվի:
Եթե ցանկանում եք իսկապես համեղ սուրճ գնել, գնեք ամողջական հատիկավոր սորճ և տանը մանրացրեք այն:
Հաշվի առեք նաև այս հանագամանքը․ Սուրճը չպետք է եռա: Երբ փրփուրն ուզում է բարձրանալ, սրճեփը վերցրեք կրակի վրայից: Եվ ամենակարևորը մի շտապեք սուրճը անմիջապես լցնել բաժակնրի մեջ: Թողեք, որպեսզի այն սրճեփի մեջ մեկ րոպե հանգստանա:
loading...