Տնական հալվա պատրաստելու համար շատ բան հարկավոր չէ և այն շատ հեշտ է պատրաստելը"

Բաղադրամասեր

0,5 կգ ալյուրին՝

100 գ կարագ,

40 գ շաքարավազ,

25 գ տաք ջուր

 

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Ալյուրը լցնել խոր տապակը, ավելացնել կարագը, անընդհատ խառնելով, բովել մինչև փխրուն զանգված ստացվի, որից հետո դրա վրա լցնել շաքարի օշարակ և խառնելը շարունակել մինչև որ գնդիկները վերանան։

Հալվան լցնել ափսեների մեջ, հավասարեցնել և քառակուսի կտորներով կտրտել:

loading...