Բաղադրամասեր ՝
200 գ կարագ
140 գ շաքարավազ
4 հատ ձու
100 գ ընկույզ
150 գ սև շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը՝
Խորը թասի մեջ խառնել 200 գ կարագը
ավելացնել 140 գ շաքարավազ և շարունակել հարելը
հատ հատ ավելացնել 4 հատ ձուն և շարունակել հարելը
150 գ սև շոկոլադը հալեցնել
մի փոքր սառեցնել և ավելացնել զանգվածի վրա
խառնել մինչև միտարր զանգված ստանալը
վերջում ավելացնել մանրեցված ընկույզը և խառնել
լցնել ջեռացի տարրայի մեջ և հավասարաչափ բաշխել
թխել 30 րոպե 180 աստիճանում
Մուսի պատրաստման համար
300 գ շոկոլադի հատիկները պատել 300 մլ սերուցքով
խառնել մինչև միտարր զանգված ստանալը
այնուհետև ավելանցել նախապես հարած սերուցքներ 100 մլ
շարունակել հարելը
լցնել շոկոլադե շերտի վրա
պահել սառնարանում 1 ժամ
Արտաքին շերտի համար
100 գ սպիտակ շոկոլադի վրա լցնել 280 մլ սերուցքներ
սառեցնել
վրան ավելացնել 280 գ սերուցքային պանիև և հարել
ավելացնել լուծվող սուրճ 2 ճ․գ
ստացված կրեմը լցնել շոկոլադե շերտի վրա և պահել սառնարանում
1 ժամով