Բաղադրամասեր
Կերակրի սոդա - 4 թ/գ,
Մեղր - 4 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
Սոդան հասցրեք եռման աստիճանի՝ եփելով 5-10 րոպե թույլ կրակի վրա:
Այնուհետև մի փոքր սառելուց հետո ավելացրեք մեղրը։ Թողեք 2 ժամ մնա և միջոցը պատրաստ է։
Օգտագործման եղանակը
Ընդունեք 1թ/գ այս խառնուրդից՝ օրական 1-3 անգամ:
Ընդունեք այն 2 ամիս շարունակ:
Ցանկալի է ընդունել այս միջոցը սնվելուց առաջ:
Բացի այդ, որպեսզի արդյունքն ավելի լավ լինի, անհրաժեշտ է փոխել սննդակարգը: Բացառեք վերամշակված և ռաֆինացված սնունդը, որը կարող է բարձրացնել ձեր օրգանիզմի թթվայնությունը և մեծացնել քաղցկեղային բջիջների զարգացման վտանգը:
loading...