Բաղադրամասեր

Կերակրի սոդա - 4 թ/գ,

Մեղր - 4 ճ/գ

 

 

Պատրաստման եղանակը

 

Սոդան հասցրեք եռման աստիճանի՝ եփելով 5-10 րոպե թույլ կրակի վրա:

Այնուհետև մի փոքր սառելուց հետո ավելացրեք մեղրը։ Թողեք 2 ժամ մնա և միջոցը պատրաստ է։

 

 

Օգտագործման եղանակը

Ընդունեք 1թ/գ այս խառնուրդից՝ օրական 1-3 անգամ:

Ընդունեք այն 2 ամիս շարունակ:

Ցանկալի է ընդունել այս միջոցը սնվելուց առաջ:

Բացի այդ, որպեսզի արդյունքն ավելի լավ լինի, անհրաժեշտ է փոխել սննդակարգը: Բացառեք վերամշակված և ռաֆինացված սնունդը, որը կարող է բարձրացնել ձեր օրգանիզմի թթվայնությունը և մեծացնել քաղցկեղային բջիջների զարգացման վտանգը:

loading...