Բաղադրամասեր ՝
10 հատ հավի բուդ
1 թ․գ աղ
1 թ․գ սև պղպեղ
1 թ․գ կարիի
4 ճ․գ մայոնեզ
300 գ շամպինիոն

Պատրաստման եղանակը՝

Հավի բուդը լավ լվանալ և չորացնել
Դանակի օգնությամբ հեռացնել ոսկորները
Միսը դնել փայտի վրա, փակել սսնդային տոպրակով և ծեծել միսը
վրան լցնել սև պղպեղ, մի փոքր կարիի
մսերը դնել խորը ափսեի մեջ և պահել 30 րոպե
մսի կտորը պատել մայոնեզով երկու կողմից
փաթաթել ռուլետի նման, դնել խորը տարրայի մեջ և պահել սառնարանում 3 ժամ
300 գ շամպինիոնը տապակել տավայի մեջ, առանց ձեթ
անընդմեջ խառնել
հանել կրակից և սառեցնել
հանել միսը սառնարանից, բացել ամեն մի կտորը
սունկը դասավորել մսի մեջ և փաթաթել ռուլետի նման
դնել ջեռոցի թավայի մեջ և թխել 40 րոպե 180 աստիճանում
Բարի ախորժակ

loading...