Բաղադրամասեր ՝

300 մլ ջուր
440 գ ալյուր
1 ճ․գ ձեթ
10 գ չոր դրոժներ
1 ճ․գ շաքարավազ
աղ

Միջուկի համար
1 հատ սոխ
500 գ տավարի ֆարշ
սև պղպեղ
աղ
ալյուր

Պատրաստման եղանակը՝

Նախ պատրաստում ենք խմորը, դրա համար մեզ հարկավոր է

խառնել բոլոր բաղադրիչները նախատեսված խմորի համար,

պետք է ստացվի կպչող զանգված,

խառնելու համար կարող եք օգտագործել հարիչ

զանգվածը ստանալուն պես թողնել այն տարրայի մեջ հանգստանալու համար

քանի դեռ խմորը հանգստանում է անցնենք ֆարշի պատրաստմանը

կտրատել սոխը լցնել ձեթով պատված թավայի մեջ և սկսկել տապակել

վրան ավելացնել 500գրամ տավարի միսը,

աղ և սև պղպեղ

ավելացնել մի փոքր ալյուր

տապակել մինչև պատրաստ լինելը

պատրաստի ֆարշի սառեցնել ջրային բաղնիքի վրա

խմորը աչքաչափով բաժանել փոքր կտորների լցոնել մսով և տապակել ձեթով պատված տավայի վրա

Բարի ախորժակ

Մատուցելուց առաջ կարող եք դնել թղթյա անձեռնոցիկի վրա, արպեսզի ձեթը քամվի

loading...