Բաղադրամասեր ՝
220 գ թխվածքաբլիթներ
220 գ սև շոկոլադ
160 մլ սերուցք
50 գ կարագ
Կրեմի համար
110 գ սև շոկոլադ
80 մլ սերուցք
25 գ կարագ
Պատրաստման եղանակը՝
220 գ թխվածքաբլիթները մանրեցնել
լցնել տարրայի մեջ
160 մլ սերուցքները լցնել առանձին տարրայի մեջ,
ավելացնել 50 գ կարագ և դնել կրակի վրա մինչև եռալը
ստացված զանգվածը լցնել 220 գ սև շոկոլադի վրա և լավ խառնել
մինչև միտարր զանգված ստանալը
ստացված զանգվածը լցնել թխվածքաբլիթների վրա և դանդաղ խառնել
ստացված զանգվածը լցնել ֆորմայի մեջ և հավասարեցնել
դնել սառցախցիկում 1 ժամ
110 գ սև շոկոլադի վրա ավելացնել 80 մլ սերուցք, 25 գ հալած կարագ և լավ խառնել
ստացված զանգվածը լցնել թխվածքաբլիթների վրա,
պատել ողջ տորթը
loading...