Բաղադրամասեր

1 լիտր ջուր,

1 թ/գ աղացած կոճապղպեղ,

1 հատ միջին չափի վարունգ,

1 հատ միջին չափի կիտրոն,

Անանուխի տերևներ

 

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Բոլոր բաղադրիչները խառնեք և թողեք մնա ամբողջ գիշեր: Հաջորդ ամբողջ օրվա ընթացքում խմեք ստացված հյութը, եթե չեք կարողացել խմել ամբողջն այդ օրը, կարող եք դեռ 2 օր հյութը պահել սառնարանում:

 

Պետք է 4 օր շարունակ խմել հյութը: Այն ջրով է սնուցում օրգանիզմը և օգնում է ազատվել որովոայնի ավելորդ ճարպից։ Այնուհետև պետք է 2 շաբաթ կամ ամենաքիչը 10 օր ընդմիջում տալ և կրկին վերսկսել ըմպխելիքի օգտագործումը։

 

 

Այս հյութի հրաշալի հատկանիշներից մեկն այն է, որ բոլոր բաղադրիչները մաքրում և բեռնաթափում են օրգանիզմը: Բաղադրիչներն առանձին-առանձին ուղղակի հրաշալի են, իսկ միախառնված՝ ավելի, քան օգտակար են:

loading...