Բաղադրամասեր ՝
160 մլ կաթ
125 գ շաքարավազ
10 գ վանիլային շաքարավազ
200 գ կարագ
240 գ չոր կաթ
350 գ շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
120 գ սև շոկոլադ
30 գ կարագ
Պատրաստման եղանակը՝
Տարրայի մեջ լցնել 160 մլ կաթ
Ավելացնել 125 գ շաքարավազ և 10 գ վանիլային շաքարավազ
խառնել և տաքացնել միջին կրակի վրա, որպեսզի շաքարավազը ամբողջովին հալվի
Եռացնել և սառեցնել
Հարել 200 գ կարագ
Ավելացնել սառեցված կաթը
Վերջում ավելանցել չոր կաթ 240 գ և խառնել մինչև միտարր զանգված ստանալը
Ջեռոցի տավայի մեջ դասավորել թխվածքաբլիթները և վրան ավելացնել ստացված կրեմը
Վրան դնել թխվածքաբլիթների երկրորդ շերտը և պատել կրեմով,
կրեմի վրա դասավորել թխվածքաբլիթների երրորդ շերտը
առանձին տարրայի մեջ 120 գ սև շոկոլադի վրա ավելացնել 20 գ կարագ և հալեցնել
ստացված զանգվածը լցնել թխվածքաբլիթների երրորդ շերտի վրա
դնել սառնարանում 3-4 ժամ