Ի զուր չէ, որ ճապոնացիները միշտ գեղեցիկ և երիտասարդ են երևում։ Գաղտնիքը նրանց օգտագործած սնունդն է և իհարկե դիմակը, որը ձեզ կներկայացնենք։

Այդ դիմակը պատրաստելու համար ձեռքի տակ ունեցեք ՝ 

 

Բաղադրամասեր

5 ճ․ գ բրնձին ՝  
1,5 ճաշի գդալ մեղր,
1,5 ճաշի գդալ կաթ,
1,5 բաժակ ջուր

 

 

Պատրաստման և օգտագործման եղանակը

 

 

Հարկավոր է բրինձը եռացնել 1,5 բաժակ ջրով, այնուհետև ՝ ջուրը առանձնացնել բրնձից։

Այնուհետև այդ ջչի մեջ լցնել մեղրն ու կաթը և լավ խառնել ՝ մինչև մածուցիկ զանգված ստանալը։

Այս զանգվածը մինչ դեմքին քսելը, հարկավոր է ՝ դեմքը լավ լվանալ։

Այնուհետև քսել դիմակը և 15 րոպե հետո լվանալ դեմքը գոլ ջրով։

 

 

Այն շաբաթը մեկ օգտագործելով կհասնեք ցանկալի արդյունքի։

loading...