Ի զուր չէ, որ ճապոնացիները միշտ գեղեցիկ և երիտասարդ են երևում։ Գաղտնիքը նրանց օգտագործած սնունդն է և իհարկե դիմակը, որը ձեզ կներկայացնենք։
Այդ դիմակը պատրաստելու համար ձեռքի տակ ունեցեք ՝
Բաղադրամասեր
5 ճ․ գ բրնձին ՝
1,5 ճաշի գդալ մեղր,
1,5 ճաշի գդալ կաթ,
1,5 բաժակ ջուր
Պատրաստման և օգտագործման եղանակը
Հարկավոր է բրինձը եռացնել 1,5 բաժակ ջրով, այնուհետև ՝ ջուրը առանձնացնել բրնձից։
Այնուհետև այդ ջչի մեջ լցնել մեղրն ու կաթը և լավ խառնել ՝ մինչև մածուցիկ զանգված ստանալը։
Այս զանգվածը մինչ դեմքին քսելը, հարկավոր է ՝ դեմքը լավ լվանալ։
Այնուհետև քսել դիմակը և 15 րոպե հետո լվանալ դեմքը գոլ ջրով։
Այն շաբաթը մեկ օգտագործելով կհասնեք ցանկալի արդյունքի։
loading...