Ինչպես նշեցինք այս հիասքանչ էկլերնեը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է կարագ, ձու, ալյուր։ Իսկ հիմա ավելի ամանրամասն ՝
Բաղադրամասեր
Կարագ - 100 գ,
Ձու - 4 հատ,
Ալյուր - 180 գ
Պատրաստման եղանակը
Հարկավոր է կարագը լցնել եռացրած ջրի մեջ, մոտ 250 մլ։ Այն նորից եռացնել։
Այնուհետև ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել և եփել մոտ 2-3 րոպե։
Ստացված զանգվածը սառեցնել, հատ-հատ ավելացնել ձվերը և լավ խառնել:
Ստացված զանգվածը լցնել կարագով պատած թավայի մեջ, տալ էկլերի տեսք և դնել ջեռոցը։
Մոտ 30 րոպե հետո այն պատրաստ է։
Հարկավոր է այն հանել, վրան կրեմ լցնել, թողնել 3-4 ժամ և էկլերները պատրաստ կլինեն։
Իսկ կրեմ պատրաստելու համար առաջարկում ենք ամենալավ և համեղ տարբերակները։
Դիտեք տեսանյութը ՝
Վերջում կարող եք էկլերների վրա շաքարի փոշի ցանել։
loading...