Բաղադրամասեր

Հավի արգանաք - 2,5 լ,
Կարտոֆիլ - 2-3 հատ,
Գազար - 1 հատ,
Սոխ - 1 հատ,
Աղ - 1 / 2 թ․ գ,
Սև պղպեղ - ըստ ճաշակի,
Կանաչ սոխ - 2-3 ճյուղ,
Սխտոր - 2 ատամիկ,

Պանրով գնդիկների համար ՝ 
Պանիր - 100 գ,
Կարագ - 50 գ,
Ձու - 1 հատ,
Ալյուր - 70-80 գ,
Աղ - ըստ ճաշակի,
Սև պղպեղ - ըստ ճաշակի
Չորացրած կանաչիներ (ռեհան, մաղադանոս, սամիթ և այլն) - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

loading...