Բաղադրամասեր ՝
4 հատ ձու
125 գ շաքարավազի փոշի
125 գ ալյուր
125 գ կարագ
1 թ․գ փխրեցուցիչ
1 է․գ վանիլ
1/4 թ․գ աղ
10 գ կարագ
1 ճ․գ ալյուր
3 ճ․գ ձեթ

Պատրաստման եղանակը՝
վերցնել 4 հատ ձու և հարել
ավելացնել 125 գ շաքարավազի փոշի
վերցնել 125 գ ալյուրը, վրան ավելացնել 1/4 թ․գ աղ և խառնել,
լցնել ձվի խառնուրդի վրա և խառնել մինչև միտարր զանգված ստանալը
ավելացնել հալած կարագ 125 գ, վանիլ և լավ խառնել
լցնել ֆորմայի մեջ
ֆորման դնել չուգունից տարրայի մեջ փակել կափարիչով և դնել մարմանդ կիրակի վրա
45 րոպե և սառեցնել

loading...