Բաղադրաամսեր ՝
20 հատ օրեո թխվածքաբլիթներ
120 գ շաքարավազ
200 գ կաթնաշոռային պանիր
300 մլ սերուցք
90 մլ կաթ
50 գ կարագ
7 գ դոնդող
80 մլ ջուր
Պատրաստման եղանակը՝
20 հատ թխվածքաբլիթներից հեռացնելը միջուկը
Թխվածքաբլիթները մանրանցել բլենդերի մեջ
Թխվածքաբլիթների մեծ մասը լցնել ապակյա տարրայի մեջ
Վրան ավելացնել 50 գ հալած կարագ
Ստացված զանգվածը լցնել ֆորմայի մեջ և հավասարացնել
Դնել սառնարանում
Թխվածքաբլիթների միջուկը լցնել տարրայի մեջ և ավելացնել 120 գ շաքարավազ
Ավելացնել 200 գ պանիր
Ավելացնել 90 մլ կաթ և լավ խառնել 4-5 րոպե,
դնել կրակի վրա որպեսզի շաքարավազը հալվի և սառեցնել
Սառը կրեմի վրա լցնել դոնդող և դնել սառնարանում
300 մլ սերուցքը հարել մինչը պնդանալը,
սառեցված զանգվաը լցնել վրան և դանդաղ խառնել
Լցնել թխվածքաբլիթներից շերտի վրա և հավասարացնել
5 ժամով դնել սառնարանում